Yhteinen keittiö Hyvinvointitalolla Kyöstin korvikkeessa

Muu kuin seurakunnan tila

Yhteinen keittiö on Kirkkohallituksen koordinoima ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa osallisuutta ja edistää terveitä elintapoja. Yhteistyössä Utajärven kunta, Utajärven seurakunta, SPR Kansainvälinen klubi, Utajärven Maa- ja Kotitalousnaiset ja Utajärven Martat.

Kaikille avoin Yhteinen keittiö. Ruoanvalmistus alkaa klo 17 ja yhteinen ruokailu n. klo 18, voi tulla mukaan jo valmistukseen tai vasta ruokailemaan. Teemana Hävikkiviikko ja yhteistyössä Utajärven Maa- ja Kotitalousnaiset.

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Muu kuin seurakunnan tila

Niska-Ahmaksen seurakuntakerho

Kyllikki ja Martti Häikiöllä, Lähtevänojantie 11

Kerhosali

Perhekerho

Perheiden yhteinen kohtaamispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan ja hiljennytään alttarin äärelle.

Diakonian aamupuuro

Hyvinvointitalolla