Kerhonohjaajien koulutus

Kerhosali

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen 19.8. mennessä 4H-kotisivujen linkin kautta! Huom. myös "vanhat" kerhonohjaajat ilmoittautukaa.

Utajärven 4H ja Utajärven seurakunta kouluttavat syksyisin uusia kerhonohjaajia. Kerhoissa tarjotaan 6-12 v.lapsille monenlaisia oppimiskokemuksia ja opitaan eri asioita.
Tehtäviin kuuluu mm.kerhon suunnittelu ja organisointi/toteutus, mainostaminen, tukihenkilönä toimiminen sekä kerhoraportoiminen että kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen
Kerhonohjaajina voivat toimia nuoret, jotka ovat käyneet 4H:n järjestämän Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen. Ohjaajat saavat työhönsä tuen 4H-yhdistyksen ja seurakunnan työntekijöiltä.
Kerhovuosi on syyskuusta toukokuuhun.

Kerhosali

Kerhonohjaajien koulutus

Seurakuntasali

Rippikoulun aloitusinfo vanhemmille ja nuorille seurakuntatalolla

Rippikoulun aloitusinfo tuleville rippikoululaisille sekä vanhemmille ja huoltajille seurakuntatalolla.