Kerhonohjaajien koulutus

Kerhosali

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen 19.8. mennessä 4H-kotisivujen linkin kautta! Huom. myös "vanhat" kerhonohjaajat ilmoittautukaa.

Utajärven 4H ja Utajärven seurakunta kouluttavat syksyisin uusia kerhonohjaajia. Kerhoissa tarjotaan 6-12 v.lapsille monenlaisia oppimiskokemuksia ja opitaan eri asioita.
Tehtäviin kuuluu mm.kerhon suunnittelu ja organisointi/toteutus, mainostaminen, tukihenkilönä toimiminen sekä kerhoraportoiminen että kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen
Kerhonohjaajina voivat toimia nuoret, jotka ovat käyneet 4H:n järjestämän Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen. Ohjaajat saavat työhönsä tuen 4H-yhdistyksen ja seurakunnan työntekijöiltä.
Kerhovuosi on syyskuusta toukokuuhun.

Lasten- ja aikuisten kirkkohetki kirkossa

Lasten- ja aikuisten kirkkohetki

Muu kuin seurakunnan tila

EU-ruokajakelu Hyvinvointitalolla

EU:n ruo­ka-apu on tar­koi­tet­tu Suo­mes­sa asu­vil­le vähä­va­rai­sil­le hen­ki­löil­le. Ruo­ka-avun ja­ka­mi­sen peri­aat­tei­na ovat tasa-ar­voi­suus ja syr­ji­mät­tö­myys.

Muu kuin seurakunnan tila

EU-ruokajakelu Hyvinvointitalolla