Messu kirkossa Kirkko

USKOLLISUUS JUMALAN LAHJOJEN HOITAMISESSA

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Liisa Vähäsarja. Virret 433:1-3, 6, synnintunnustus 700, 328, 460, 520:1-, 232, 230, 461:1-2, 6. Kolehti orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurat kirkossa

seurat kirkossa