Messu ja leiririppikoulun konfirmaatio kirkossa

Messu ja leiririppikoulun konfirmaatio kirkossa Kirkko

9. sunnuntaihelluntaista

TOTUUS JA HARHA

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Avustajina Heidi Laitinen, Johanna Laitinen, Julia Lakkapää ja isoset. Vietämme samalla luomakunnan sunnuntaita. Virret: 236, synnintunnustus 707, 135, 462, 507:1-, 971, 811, 581. Kolehti oman seurakunnan rippikoulutyöhön.

USKOLLISUUS JUMALAN LAHJOJEN HOITAMISESSA

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä. (Kirkkokäsikirjasta)

Muu kuin seurakunnan tila

Kyläkirkko Ahmaksen kalevalaisessa kylässä

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Liisa Vähäsarja.

Kerhosali

Kerhonohjaajien koulutus

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen 19.8. mennessä 4H-kotisivujen linkin kautta! Huom. myös "vanhat" kerhonohjaajat ilmoittautukaa.