Juhannusaaton hartaushetki ja kokko Vesitorninmäellä

Juhannusaaton hartaushetki ja kokko Vesitorninmäellä

Muu kuin seurakunnan tila

Ohjelmassa hartaushetki, yhteislaulua sekä päätteeksi juhannuskokon sytyttäminen.

Tervetuloa!

Diakonian aamupuuro

Hyvinvointitalolla

Valvomisen sunnuntai

VALVOKAA!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13). (Kirkkokäsikirjasta)

Omaishoitajien tapaaminen

Avoin tapaaminen omaishoitajille ja läheisille.