Messu ja päivärippikoulun konfirmaatio kirkossa

Messu ja päivärippikoulun konfirmaatio kirkossa Kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä

SALATTU JUMALA

Läntisessä kirkossa määrättiin vuonna 1334, että helluntain jälkeistä sunnuntaita vietetään Pyhän Kolminaisuuden juhlana. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Avustaa Heidi Laitinen. Virret: 811, synnintunnustus 714, 135, 130, 507:1-, 971, 517, 236, 571:1-3. Kolehti oman seurakunnan rippikoulutyöhön.

HUOM!! KIRKKORADIO EI EHKÄ TOIMI NYT, KOSKA PUHELINOPERAATTORILLA ON HÄIRIÖITÄ ALUEELLA!

USKOLLISUUS JUMALAN LAHJOJEN HOITAMISESSA

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä. (Kirkkokäsikirjasta)

Muu kuin seurakunnan tila

Kyläkirkko Ahmaksen kalevalaisessa kylässä

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Liisa Vähäsarja.

Kerhosali

Kerhonohjaajien koulutus

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen 19.8. mennessä 4H-kotisivujen linkin kautta! Huom. myös "vanhat" kerhonohjaajat ilmoittautukaa.