Muistimessu Hoivakoti Kirkkopuistossa

Muistimessu Hoivakoti Kirkkopuistossa

Muu kuin seurakunnan tila

Mukana mm. nimikkolähetti Katri Niiranen-Kilasi, päivärippikoululaisia sekä kirkkokuorolaisia.

Tervetuloa!

KUTSU JUMALAN VALTAKUNTAAN

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden. (Kirkkokäsikirjasta)

KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT