Alakoulun kevätkirkko

Alakoulun kevätkirkko Kirkko

Lukuvuoden päätteeksi alakoululaiset osallistuvat kevätkirkkoon.

Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 581, 135, 571:1-3.

Kerhosali

Kerhonohjaajien koulutus

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen 19.8. mennessä 4H-kotisivujen linkin kautta! Huom. myös "vanhat" kerhonohjaajat ilmoittautukaa.

Kerhosali

Kerhonohjaajien koulutus

ETSIKKOAIKOJA

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: "Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne" (Hepr. 3: 15). (Kirkkokäsikirjasta)