Yläkoulun kevätkirkko kirkossa

Yläkoulun kevätkirkko kirkossa Kirkko

Lukuvuoden päätteeksi yläkoulun oppilaat tulevat kevätkirkkoon.

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 581, 135, 571:1-3.

KUTSU JUMALAN VALTAKUNTAAN

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden. (Kirkkokäsikirjasta)

KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT

Jumala on armollinen Isä. Hän etsii eksyneitä, kutsuu syntisiä ja antaa synnit anteeksi. Taivaassa iloitaan jokaisesta kadonneesta, joka on löytynyt. (Kirkkokäsikirjasta)