Seurakunnan kerhojen ja omaishoitajien yhteinen kevätjuhla srk-talolla

to 16.5. kello 10.00

Seurakunnan kerhojen ja omaishoitajien yhteinen kevätjuhla srk-talolla Seurakuntasali

Seurakunnan kerhojen ja omaishoitajien yhteinen kevätjuhla srk-talolla.

Tervetuloa!

ETSIKKOAIKOJA

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: "Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne" (Hepr. 3: 15). (Kirkkokäsikirjasta)

Seurakuntasali

Lasten- ja aikuisten kirkkohetki seurakuntasalissa

Seurakunnan kerhojen yhteinen kerhokauden avaus

Kerhosali

Perhekerho

Perheiden yhteinen kohtaamispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan ja hiljennytään alttarin äärelle.