Messu kirkossa Kirkko

2. sunnuntai pääsiäisestä (Misericordia Domini)

HYVÄ PAIMEN

Tätä pyhäpäivää sanotaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi. Päivän latinalainen nimi misericordia Domini (= Herran laupeus, uskollisuus) tulee päivän antifonin alusta (Ps. 33: 5).

Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Avustajana Heidi Laitinen. Virret: 374, synnintunnustus 708, 135, 378, 498:1-, 517, 495. Vietämme samalla leiririppikoululaisten kirkkopyhää. Messun jälkeen rippikoulupäivä jatkuu srk-talolla. Leiririppikoululaisten vanhemmille ja huoltajille järjestetty leiri-info ja yhteinen tapaaminen srk-talolla klo 14.

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurat kirkossa

seurat kirkossa