Helmitaulusta älytauluun - tilaisuus Yhteisvastuun hyväksi

Helmitaulusta älytauluun -  tilaisuus Yhteisvastuun hyväksi Seurakuntasali

Suomen koululaitoksen vaiheita viime vuosisadalta tähän päivään mm. kuvin, lauluin ja kertomuksin. Nähtävänä mm. vanhoja koulukirjoja, kuvatauluja sekä opetusvälineitä. Tilaisuudessa esiintyvät kirkkokuorolaiset pukeutuvat vanhan tyylisiin kouluvaatteisiin. Illan aikana on mahdollisuus osallistua leikkimieliseen kouluaiheiseen tietokilpailuun. Päätteeksi on kahvitarjoilu, arvontaa, narunvetoa ja huutokauppa. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Tilaisuus alkaa klo 18. Tervetuloa!

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen kohteena on vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelun tukeminen esim. avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa. Keräysvaroja käytetään myös avustustyöhön omassa seurakunnassa. Ulkomailla autetaan katastrofien ja konfliktien vuoksi hädässä olevia ihmisiä, erityisesti nuoria heidän koulunkäynnissään.

Hyvinvointitalon salo

Liikuntakerho