Loppiaisen messu kirkossa

Loppiaisen messu kirkossa Kirkko

Loppiainen (Epifania)

JEESUS, MAAILMAN VALO

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 44:1-5, synnintunnustus 707, 727, 43:1-4, 45:1-, 935, 47, 425. Kolehti vammaisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurat kirkossa

seurat kirkossa