Kauneimmat joululaulut kirkossa

Kauneimmat joululaulut kirkossa Kirkko

Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti ja Jenna Väisänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Juontaa diakoniaopiskelija Jaana Ranta. Laulamme Kauneimmat joululaulut- vihkoista joululauluja. Kolehti Suomen Lähetysseuralle. Yhteislaulut ja musiikkiesitykset: laulu 4 En etsi valtaa, loistoa, laulu 23 On hanget korkeat, nietokset, laulu 22 Sylvian joululaulu, laulu 15 Heinillä härkien kaukalon, Ma seimes ääreen seisahdun (Jenna Väisänen), laulu 8 Nyt syttyy valot tuhannet, laulu 7 Tähtilaulu (mukana trumpetti), Nuku, pyhä lapsukainen (Jenna Väisänen), laulu 10 Varpunen jouluaamuna, Konsta Jylhän joululaulu (Sirkka Kangaspuoskari), tietoa kolehtikohteesta (Jaana Ranta), laulu 6 Kun joulu on, laulu 2 Tulkoon joulu, laulu 21 Sydämeeni joulun teen, Tule rakkaus ihmisrintaan (Jenna Väisänen), laulu 16 Joulupuu on rakennettu, laulu 19 Joulun kellot, laulu 20 Jouluyö, juhlayö, Nyt riemuiten tänne (Sirkka Kangaspuoskari), laulu 24 Maa on niin kaunis.

Tervetuloa!

Seurakuntasali

Minun virteni -ilta kirkossa

Seurakuntalaiset esittelevät heille läheisiksi tulleita virsiä. Illan päätteeksi kahvitarjoilu kirkossa. Kolehti ja vapaaehtoinen kahvimaksu Yhteisvastuukeräykselle.

Seurakuntasali

Kirkkokuoron sääntömääräinen vuosikokous

srk-talolla klo 18. Johtokunta kokoontuu klo 17.30. Kokouksen jälkeen kuoroharjoitukset.