Kauneimmat joululaulut kirkossa

Kauneimmat joululaulut kirkossa Kirkko

Kirkkokuoro, Satu Lotvonen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, kuoronjohto ja säestys. Iltahartaus Heikki Nissinen. Kolehti Suomen Lähetysseuralle. Laulut: 1 Arkihuolesi kaikki heitä, 3 Me käymme joulun viettohon, 4 En etsi valtaa, loistoa, yksinlaulu Ja neitsyt pikku poijuttansa, 12 Betlehemin yö, kuorolaulu Betlehemin tallissa, 15 Heinillä härkein kaukalon, 8 Nyt syttyy valot tuhannet, 17 Pieni liekki, yksinlaulu Joulun kellot, 19 Joulun kellot, 16 Joulupuu on rakennettu, 7 Tähtilaulu, kuorolaulu Taas kaikki kauniit muistot, hartaus, 21 Sydämeeni joulun teen, 2 Tulkoon joulu, 22 Sylvian joululaulu, yksinlaulu Tuikkikaa, oi joulun tähtöset, 10 Varpunen jouluaamuna, 20 Jouluyö, juhlayö, 24 Maa on niin kaunis.

Tervetuloa!

Seurakuntasali

Minun virteni -ilta kirkossa

Seurakuntalaiset esittelevät heille läheisiksi tulleita virsiä. Illan päätteeksi kahvitarjoilu kirkossa. Kolehti ja vapaaehtoinen kahvimaksu Yhteisvastuukeräykselle.

Seurakuntasali

Kirkkokuoron sääntömääräinen vuosikokous

srk-talolla klo 18. Johtokunta kokoontuu klo 17.30. Kokouksen jälkeen kuoroharjoitukset.