Kauneimmat joululaulut kirkossa

Kauneimmat joululaulut kirkossa Kirkko

Kirkkokuoro, Satu Lotvonen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, kuoronjohto ja säestys. Iltahartaus Heikki Nissinen. Kolehti Suomen Lähetysseuralle. Laulut: 1 Arkihuolesi kaikki heitä, 3 Me käymme joulun viettohon, 4 En etsi valtaa, loistoa, yksinlaulu Ja neitsyt pikku poijuttansa, 12 Betlehemin yö, kuorolaulu Betlehemin tallissa, 15 Heinillä härkein kaukalon, 8 Nyt syttyy valot tuhannet, 17 Pieni liekki, yksinlaulu Joulun kellot, 19 Joulun kellot, 16 Joulupuu on rakennettu, 7 Tähtilaulu, kuorolaulu Taas kaikki kauniit muistot, hartaus, 21 Sydämeeni joulun teen, 2 Tulkoon joulu, 22 Sylvian joululaulu, yksinlaulu Tuikkikaa, oi joulun tähtöset, 10 Varpunen jouluaamuna, 20 Jouluyö, juhlayö, 24 Maa on niin kaunis.

Tervetuloa!

Seurakuntasali

Joulukonsertti kirkossa

Oulujoen kamarikuoro Gaudiate, johtaa Lauri Nurkkala.

Kauneimmat joululaulut kirkossa

Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti ja Jenna Väisänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Juontaa diakoniaopiskelija Jaana Ranta. Laulamme Kauneimmat joululaulut- vihkoista joululauluja. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.