Nuorten iltakirkko ja ehtoollinen kirkossa

Nuorten iltakirkko ja ehtoollinen kirkossa. Toimittaa Heikki Nissinen, puhe nuorisotyönohjaaja Minna Virtanen. Laulujen säestykset Anna-Mari Tuovinen ja Minna Virtanen. Iltakirkon jälkeen iltapala srk-talolla. Vietämme samalla nuorisotyönohjaaja Minna Virtasen läksiäisiä Minnan siirtyessä Tyrnävän seurakunnan palvelukseen 1.1.2019 alkaen.

Tervetuloa!

3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima)

ANSAITSEMATON ARMO

Päivän latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen.

Päivän evankeliumiteksteissä muistutetaan, että Jumalan armoa ei ansaita. Hänen hyvyytensä on sama kaikkia kohtaan. (Kirkkokäsikirjasta)

Hyvinvointitalon salo

Liikuntakerho