Messu kirkossa, huom! aika.

Messu kirkossa, huom! aika. Kirkko

Ei jumalanpalvelusta aamulla!

KUOLEMASTA ELÄMÄÄN

Kristitty saa luottaa siihen, ettei kuolemalla ole viimeistä sanaa hänen elämässään. Vaikka monet kysymykset jäävät täällä vastausta vaille, hän uskoo, että Jeesus on voittanut kuoleman vallan. Niin kuin Jeesus maallisen elämänsä aikana herätti kuolleita, samoin hän on herättävä meidät viimeisenä päivänä. Jumala, joka on antanut Jeesuksen nousta kuolleista, on elämän ja kuoleman Herra. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 621, synnintunnustus 712, 132, 925, 464:1-, 232, 471. Kolehti oppilaitos- ja nuorisotyöhön eri järjestöille.

2. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS ILMAISEE JUMALALLISEN VOIMANSA

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja. (Kirkkokäsikirjasta)

Hoivakoti Kirkkopuiston siunaaminen