Kirkon ja kotiseutumuseon kesäoppaiden kahvitilaisuus srk-talolla)

ti 16.10. kello 18.00

Kirkon ja kotiseutumuseon kesäoppaiden kahvitilaisuus srk-talolla) Seurakuntasali

Kahvitilaisuus.

Kirkon ja kotiseutumuseon kesäoppaiden kahvitilaisuus.

Seurakunnan kerhojen, omaishoitajien ja vapaaehtoisten yhteinen joulujuhla

Seurakunnan kerhojen, omaishoitajien ja vapaaehtoisten yhteinen joulujuhla.

3. adventtisunnuntain messu kirkossa

TEHKÄÄ TIE KUNINKAALLE

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen "hengelliseen tulemiseensa" viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis. (Kirkkokäsikirjasta)