Messu kirkossa Kirkko

JEESUKSEN LÄHETTILÄÄT

Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäiselleen". (Kirkkokäsikirjasta)

Liturgia Heikki Nissinen, saarna Jouni Riipinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Messussa avustaa Oulunseudun virsikuoro, johtajana Mervi Kyrki. Vietämme samalla Herättäjän kirkkopyhää. Virret: 424, synnintunnustus 706, 126, 510, 428:1-, 225, 452, 903:1-2,6. Messun jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.

2. sunnuntai ennen paastonaikaa (Sexagesima)

JUMALAN SANAN KYLVÖ

Tämän sunnuntain, sexagesiman (= kuudeskymmenes), evankeliumiteksteissä puhutaan Jumalan sanan kylvämisestä. Jeesus on kylväjä, mutta myös hänen opetuslapsensa on lähetetty uskollisesti kylvämään sanaa luottaen siihen, että Jumala antaa aikanaan kasvun. (Kirkkokäsikirjasta)