Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa

Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa Kirkko

Mukana kirkkokuoro, Eeva Holappa, Satu Lotvonen, Jenna Väisänen ja Hanna Väänänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Iltahartauden pitää Heikki Nissinen. Yhteislaulu V 967 Nousta sain aamuun, Lapsen tie on aamun tie (Jenna Väisänen), Schubert: Ave Maria (Satu Lotvonen), Sinua siunata tahdon (Hanna Väänänen), Vanha virsi Taalainmaan karjamajoilta (Eeva Holappa), yhteislaulu Sydämellä Jeesuksen, Händel: Arioso (Satu Lotvonen), Kiitos sulle, Jumalani (Jenna Väisänen), Panis Angelicus (Eeva Holappa), Laula ihmisille (Hanna Väänänen), yhteislaulu V 918 Rauhan Herra, suo rauha, Oi, katsohan lintua (Jenna Väisänen), Valon hymni (kirkkokuoro, soolo: Hanna Väänänen), Kristallivirta (kirkkokuoro), yhteislaulu Hiljainen tienoo, iltahartaus (Heikki Nissinen), Jeesus, puolees käännyn (kirkkokuoro), yhteislaulu V 969 Päivä maillensa käy, Nyt päivä laskee (Eeva Holappa)

Tervetuloa!

Seurakuntasali