Messu kirkossa Kirkko

KRISTITYN VAPAUS

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 846:1-2, 846:3-4, synnintunnustus 713, 447:4, 315, 186:1-, 231, 954. Kirkkokuoro laulaa laulun Vedet jo virratkaa. Vietämme samalla Eläkeliiton Utajärven yhdistyksen ja Sydänyhdistyksen yhteistä kirkkopyhää sekä sadonkorjuun kiitosjuhlaa. Kolehti kotiseurakunnan diakoniatyölle. Kirkkokahvi tapulissa.

Pyhäinpäivän iltakirkko

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro, Marjo Heiskanen, huilu, Satu Lotvonen, laulu. Muistamme viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneita seurakuntalaisiamme ja sytytämme heidän muistolleen kynttilät. Sytytämme yhteisen kynttilän myös Utajärvelle haudattujen muiden seurakuntien jäsenten muistolle. Kolehti oman seurakunnan kirkkomusiikkityölle.