Messu kirkossa Kirkko

JUMALAN HUOLENPITO

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".

Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Virret: 384:1-4, synnintunnustus 707, 130, 370:1-5, 203:1-, 228, 229, 370:6-7. Jouko Isoniemi laulaa laulun Jeesus sanoi omillensa. Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa.

Iltahartaus Rokuan Kylpylähotellissa

3. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS HERÄTTÄÄ USKON

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurakuntasali

Lasten- ja aikuisten kirkkohetki

Lasten ja aikuisten kirkkohetki seurakuntasalissa.