Piispanmessu Utajärven jäähallissa

Lähetysjuhlien piispanmessu

Toimittaa piispa Samuel Salmi, avustajana Heikki Nissinen. Saarna Rolf Steffansson. Urkurina Anna-Mari Tuovinen. Rovastikunnan kirkkokuorot, joht. Mari Liukkonen, säestys Marjo Irjala. Satu Lotvonen, laulu, Marjo Heiskanen, huilu. Vietämme samalla Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia. Kolehti kirkkomme lähetysjärjestöille. Virret: 327, synnintunnustus 708, 726, 324:2,4,6, 330:1-, 231, 476, 228, 329:1,5, 326:1,6-9. Kuoron laulut: Te kaikki kansat tulkaa, A. Kuorikoski: psalmi Herran armo kestää iäti, vuorovirsi 324:1,3,5, virsi 958 Leipä syö, viini juo, Muista joka päivä.

Uskonpuhdistuksen muistopäivä.

USKON PERUSTUS

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen. (Kirkkokäsikirjasta)

Pyhäinpäivän iltakirkko

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro, Marjo Heiskanen, huilu, Satu Lotvonen, laulu. Muistamme viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneita seurakuntalaisiamme ja sytytämme heidän muistolleen kynttilät. Sytytämme yhteisen kynttilän myös Utajärvelle haudattujen muiden seurakuntien jäsenten muistolle. Kolehti oman seurakunnan kirkkomusiikkityölle.