Kirkon tehtävä maailmassa - Paneelikeskustelu

Jäähalli

Paneelikeskustelu järjestetään ohjelmassa ilmoitetun piispanvaalin vaalipaneelin sijasta. Paneelikeskustelu on osa Oulun hiippakunnan lähetysjuhlien ohjelmistoa.

Panelisteina keskustelemassa:

Rolf Steffansson - Suomen lähetysseuran toiminannjohtaja.

RIsto Jukko - Kirkon lähetystyön keskuksen yksikön johtaja, joka on hiljattain valittu Kirkkojen maailmanneuvoston Maailmanlähetyksen ja evankelioimisen komission (CWME) uudeksi johtajaksi.

Tarja Bäckman - Tyrnäväläinen agronomi, joka on nimitetty Pellervon, MTK:n ja SLC:n Brysselin toimistoon kotieläinasiamieheksi. Bäckman on toiminut tehtävässä syyskuusta 2017.

Antti Saarenketo - Lähetystyöntekijä (SLEY).Saarenketo on työskennellyt Keniassa, Etelä-Sudanissa ja Ugandassa pakolaisleireillä.

Paneelikeskustelun juontaa Erkki Huuki, Kannuksen seurakunnan kirkkoherra ja Kokkolan rovastikunnan lääninrovasti.

Tervetuloa!

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat