Albinismin haaste Tansaniassa -K14-

Albinismin haaste Tansaniassa -K14- Seurakuntasali

Albininojen asemasta Tansaniassa kertomassa Suomen lähetysseuran lähetystyöntekijä Pia Pyhtilä. Tilaisuus on osa Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia.

Mitä on albinismi? Miten se näyttäytyy yleensä afrikassa mutta erityisesti Tansaniassa. Miten albinismiin suhtautuminen vaikuttaa yksilöön ja yhteisöön ja mitä erityistä albinismiin liittyy? Mikä on kirkon rooli perinteisten uskontojen, uskomusten ja niistä johtuvien tekojen rinnalla? Miten valtiovalta, kirkko ja kansalaiset ja yksittäiset henkilöt voivat toimia yhdessä ihmisoikeuksien puolustamisessa nimenomaan albinismikysymyksessä? Miksi tällaista työtä tuetaan?

Tilaisuus ei sovellu alle 14 vuotiaille ja tilaisuuden ajaksi on järjestetty lastenhoito.

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat