Sanajumalanpalvelus kirkossa Kirkko

RAKKAUDEN LAKI

Kristus tuli täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt, ei kumoamaan niitä. Siksi myös kristityn on noudatettava rakkauden lakia, vieläpä paremmin kuin lainopettajien ja fariseusten. Pyrkiessään tähän kristitty on valmis luopumaan jopa omista oikeuksistaan lähimmäistensä hyväksi ja osoittamaan rakkautta myös vihamiehilleen. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Henriikka Väänänen. Kolehti ihmiskaupan vastaiseen työhön Mekong-alueella Suomen Lähetysseuran kautta.

Alakoulun koululaiskirkko

JEESUS, PARANTAJAMME

Ihminen on kutsuttu ylistämään Jumalan nimeä. Synti estää meitä tekemästä näin, mutta Jeesus voi antaa meille näkevät silmät, kuulevat korvat ja Jumalan tekoja ylistävän kielen. Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä. (Kirkkokäsikirjasta)

Viikkomessu kirkossa