Messu kirkossa Kirkko

Apostolien päivä

HERRAN PALVELUKSESSA

Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Tiina Saukkoriipi-Haapala. Kolehti ulkomailla vaikeuksiin joutuneiden maanmiestemme auttamiseen Suomen Merimieskirkon kautta. Messun jälkeen tapulissa lähetystyön järjestämät kirkkokahvit, josta vapaaehtoinen kahvimaksu nimikkolähettien työlle Tansaniassa.

KUTSU JUMALAN VALTAKUNTAAN

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden. (Kirkkokäsikirjasta)

KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT

Jumala on armollinen Isä. Hän etsii eksyneitä, kutsuu syntisiä ja antaa synnit anteeksi. Taivaassa iloitaan jokaisesta kadonneesta, joka on löytynyt. (Kirkkokäsikirjasta)