Pääsiäispäivän messu kirkossa

su 1.4. kello 10.00

Pääsiäispäivän messu kirkossa Kirkko

KRISTUS ON YLÖSNOUSSUT!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen, kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Virret: 84, synnintunnustus 708, Laudamus, 98:2,4 (vuorovirsi), 90 (esirukouksen yhteydessä), 105:1-, 228, 96, 88. Kuoron laulut: Niin loistat, Kristus, v 98:1,3,5, Jeesus on noussut, halleluja! Kolehti koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.


Katso myös

ma 20.8. klo 18.00

Kirkko

Viikkomessu kirkossa

Viikkomessu ja talkoolaisten siunaaminen
su 26.8. klo 10.00

Kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa

14. sunnuntai helluntaista

LÄHIMMÄINEN

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena.
su 2.9. klo 10.00

Muu tila

Piispanmessu Utajärven jäähallissa

Lähetysjuhlien piispanmessu