Hiljaisen viikon iltamusiikkia kirkossa

Hiljaisen viikon iltamusiikkia kirkossa Kirkko

Jaakko Kuusela, basso, Mikael Säily, sello, Anna-Mari Tuovinen, säestys. Iltahartaus Heikki Nissinen. Laulamme lisäksi hiljaisen viikon tapahtumiin liittyviä virsiä. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuulle.

Ohjelma: Hassler: Oi rakkain Jeesukseni, Bach: Ällös murheen murtaa suo, Hinze: Oi tyydy, sielu, Bach: Oi muista mua, Bach: virsi 480 Muista, Jeesus, minua, Kilpinen: Psalmi, Kuusisto: Sun ristis juurehen, kansansävelmä Katselen Golgatalle päin, Webbe: Agnus Dei, Madetoja: Kotihin mielin, virsi 54, iltahartaus, virsi 80, Händel: Ombra mai fu, Bach: Komm, süsser Tod.

Jaakko Kuusela on suorittanut laulun ammatilliset erikoistumisopinnot vuonna 2014 Oulun ammattikorkeakoulussa laulun yliopettaja, oopperalaulaja Airi Tokolan johdolla. Kuusela valmistui musiikkipedagogiksi (AMK) keväällä 2013.
Tällä hetkellä Jaakko konsertoi aktiivisesti Pohjois-Suomessa sekä laulaa keikkaluontoisesti Suomen Kansallisoopperan lisäkuorossa Helsingissä. Lisäksi hän opettaa yksityisesti Oulussa. Kuusela sijoittui toiseksi neljänsissä kansainvälisissä hengellisen musiikin laulukilpailuissa marraskuussa 2013 Pietarissa. Hänellä on ollut jo useita pieniä oopperarooleja Oulussa esitetyissä oopperoissa.

Mikael Säily (s. 1989) opiskeli sellonsoittoa Lauri Laitisen oppilaana Oulun ammattikorkeakoulussa ja valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2014.

Viikkomessu kirkossa

Viikkomessu ja talkoolaisten siunaaminen

Seurakuntasali

Kirkkokuoroharjoitukset

srk-talolla, huom! aika.

LÄHIMMÄINEN

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena.