Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

Kerhosali

Perhekerho

Perheiden yhteinen kohtaamispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan ja hiljennytään alttarin äärelle.

Kitaran kielillä -ilta kirkossa

Henrik Holmström, kitara. Henrik on 27-vuotias helsinkiläinen kitaristi. Henrik on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta ja opiskelee tällä hetkellä musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa.
Omien opettajiensa Petri Kumelan ja Otto Tolosen lisäksi Henrik on osallistunut useille mestarikursseille opettajinaan sekä kotimaisia että ulkomaisia huippukitaristeja. Konsertoinnin ohessa Henrik toimii kitaransoiton opettajana Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla.

Illan ohjelmassa on mm. J. S. Bachin, W. T. Matiegkan ja F. Chopinin teoksia. Tilaisuus alkaa klo 19.