Messu kirkossa

su 25.2. kello 10.00

Messu kirkossa Kirkko

2. paastonajan sunnuntai

RUKOUS JA USKO

Nimitys reminiscere (= muista minua) tulee päivän antifonista (Ps. 25: 6).Jeesus taisteli pimeyden valtoja vastaan myös parantamalla sairaita ja antamalla synnit anteeksi. Tähän toimintaan liittyivät rukous ja usko.

Liturgia Heikki Nissinen, saarna Hanna Fähnrich. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Yksinlaulua ja sellomusiikkia Mikael Säily. Avustaa Heidi Laitinen. Vietämme samalla kehitysvammaisten kirkkopyhää. Virret: 511:1-4, 720:1-2, 720:3, 510, 397:1-, 229, 499, 511:5-7. Muu musiikki: Pyhäaamun rauha, Kristallivirta, Händel: Largo, Sun Henkesi sateen alle ja Vivaldi: Talvi 2. osa Largo. Kolehti Utajärven kehitysvammaisten tukiyhdistykselle. Messun jälkeen kirkkokahvit ja päivätilaisuus srk-talolla.


Katso myös

su 19.8. klo 10.00

Kirkko

Messu kirkossa

13. sunnuntai helluntaista

JEESUS, PARANTAJAMME

Ihminen on kutsuttu ylistämään Jumalan nimeä. Synti estää meitä tekemästä näin, mutta Jeesus voi antaa meille näkevät silmät, kuulevat korvat ja Jumalan tekoja ylistävän kielen. Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä. (Kirkkokäsikirjasta)
ma 20.8. klo 18.00

Kirkko

Viikkomessu kirkossa

Viikkomessu ja talkoolaisten siunaaminen
su 26.8. klo 10.00

Kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa

14. sunnuntai helluntaista

LÄHIMMÄINEN

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena.