Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 vuotialle lapsille. Kerho kokoontuvat kerran viikossa 3 tunnin ajan. Kerhossa on joka viikolla oma aihe joka liittyy kirkkovuoteen/vuodenaikaan tai esim. hyviin tapoihin. Näitä aiheita toteutamme leikkien, laulaen, keskustellen, askarrellen ja Raamatun kertomusten avulla. Teemme myös pieniä retkiä lähiseudulle.

Kauden 2019-2020 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Lataa ilmoittautumislomake tästä.

Päiväkerhossa toimitaan lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa.  Päiväkerho on tavoitteellista kirkon varhaiskasvatusta, jossa tuetaan lapsen kehitystä ja kasvua monipuolisesti. Päiväkerho on lasta varten, hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka. Lapsi on seurakunnan päiväkerhossa aikuisten silmäterä.

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä. Lapsi kaipaa kavereita ja kasvaa yhdessä toisten kanssa. Ihmettelylle ja elämän pohdinnoille on aikaa toisten lasten ja aikuisen seurassa. Liikkuminen, laulaminen, käsillä tekeminen, kertomukset, taide ja ilmaisu ovat päiväkerhon arkea. Jokaisella kerhokerralla hiljennymme hetkiseksi alttarin ääressä.

Päiväkerhossa on vielä vapaita paikkoja!

Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Seurakunta tekee yhteistyötä päiväkodin ja esikouluryhmien kanssa. Yhteistyöstä seurakunnan puolella vastaa lastenohjaaja.

4-vuotiaita päiväkerholaisia.
Päiväkerhossa on mukavaa!