Pia ja Mikko Pyhtilä

Lähetystyöntekijät Suomen Lähetysseura (SLS)

Pia ja Mikko Pyhtilä ovat toimineet lähetystyössä Tansaniassa vuodesta 2007 alkaen. He ovat olleet toimintakautensa alusta saakka Utajärven seurakunnan nimikkolähetteinä. Pia on ammatiltaan sosionomi ja Mikko kirkon nuorisotyönohjaaja. Mikko on tullut utajärveläisille tutuksi jo ennen lähetystyöhön lähtemistä Utajärven seurakunnan nuorisotyönohjaajana ja lähetyssihteerinä. Mikko Pyhtilä oli yhtenä avainhenkilönä tekemässä Utajärvestä Suomen ensimmäistä reilunkaupan kuntaa. Mikko Pyhtilä on kirjoittanut oikeudenmukaisuuteen liittyen kaksi kirjaa Reilusti tasan ja Sadetta odotellessa.

Pia työskentelee ELVD:n lapsityössä kummityön yhdyshenkilönä ja koulukoordinaattorina. Mikko työskentelee ELVD:n lähetys- ja evankeliointityön koordinaattorina. Erityisiä työmuotoja on kaksi: Sinema Leo -elokuva-autotoiminnan koordinointi ja Maswan alueen lähetystyön koordinointi.

Mikko ja Pia.
Mikko ja Pia