Puhujat lähetysjuhlilla

Lähetysjuhlilla on lähetystyön asiantuntijoita lähetystyön kentältä ja lähetysjärjestöistä.

Lähetysjärjetöjen työntekijöiden lisäksi juhlilla on puhumassa ja ohjelmaa toteuttamassa Oulun hiippakunnan, Limingan rovastikunnan ja Utajärven seurakunnan työntekijöitä.

Lähetysjuhlien emäntä ja isäntä Marja ja Pekka Ruottinen.

Maria ja Pekka Ruottinen

Emännän ja isännän roolissa ja juontotehtävissä toimivat Maria ja Pekka Ruottinen. Perheen arjen täyttäjinä ovat kahden pojan kanssa touhuilu, ystävät ja työt. Lähetysjuhlajärjestelyissä mukana oleminen on mieluisa tehtävä ja mukava arjen piristys.

Reilusti lähetysjuhlia järjestämässä

Oulun hiippakunta

Piispa Samuel Salmi

Hiippakunnallisia lähetysjuhlia vietetään piispa Samuel Salmen johdolla. Samuel Salmi vihittiin Oulun hiippakunnan piispaksi loppiaisena 2001. Piispa Samuel Salmi jää eläkkeelle 1. marraskuuta 2018, joten lähetysjuhlat Utajärvellä ovat piispan virka-ajan viimeiset. Piispa Samuel Salmi on mukana lauantaina päiväjuhlassa ja toimittaa sunnuntaina piispanmessun sekä on mukana Reilusti omastamme jakamaan - lähetysjuhlassa.

Matti Laurila

Matti Laurila toimii Oulun hiippakunnassa kansainvälisen työn hiippakuntasihteerinä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat lähetystyö, kansainvälinen diakonia, maahanmuuttajatyö sekä evankelioimistyö. Matti Laurila on Oulun hiippakunnan puolelta päävastuussa lähetysjuhlien suunnittelussa. Matti Laurila saarnaa lauantaina Yhteyteen siunaavaan -messussa.

Utajärven seurakunta

Heikki Nissinen

Rovasti Heikki Nissinen on toiminut Utajärven seurakunnan kirkkoherrana vuodesta 2001. Heikki Nissinen on mukana lauantaina ohjelmassa Reilusti liikkeelle!, sunnuntaina piispanmessussa sekä Reilusti omastamme jakamaan -lähetysjuhlassa. Kirkkoherra vastaa lähetysjuhliin liittyvästä tiedotuksesta.

Eeva-Kaisa Karhu

Utajärven seurakunnan talouspäällikkö, joka vastaa juhlien viestinnästä, markkinoinnista ja käytännön järjestelyistä yhteistyössä kirkkoherran kanssa.

Anna-Mari Tuovinen

Utajärven seurakunnan kanttori ja Utajärven kirkkokuoron johtaja. Anna-Mari Tuovinen on mukana lauantaina Lauletaan yhdessä -tilaisuudessa, Reilusti liikkeelle! -tilaisuudessa, Lauletaan lähetysvirsiä -tilaisuudessa sekä sunnuntaina piispanmessussa ja Reilusti omastamme jakamaan -lähetysjuhlassa.

Minna Virtanen

Utajärven seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri. Minna Virtanen huolehtii juhlien kotisivuista sekä lasten ja nuorten ohjelmasta yhdessä lasten ja nuorten toimikunnan kanssa.

Heidi Laitinen

Utajärven seurakunnan diakoniatyöntekijä. Heidi Laitinen organisoi juhlien talkootehtäviä.

Limingan rovastikunta

Ilkka Tornberg

Limingan seurakunnan kirkkoherra ja Limingan rovastikunnan lääninrovasti. Ilkka Tornberg on mukana perjantaina Iltaseuroissa.

Aino Pieskä

Limingan seurakunnan kappalainen sekä Limingan rovastikunnan lähetyksen työalavastaava. Rovasti Aino Pieskä on mukana lauantaina Lauletaan lähetysvirsiä -tilaisuudessa sekä sunnuntaina Reilusti omastamme jakamaan -lähetysjuhlassa. Aino Pieskä siirtyy 13.8. alkaen Pellon seurakunnan kirkkoherraksi.

Teemu Isokääntä

Tyrnävän seurakunnan kirkkoherra. Teemu Isokääntä toimittaa lauantaina Yhteyteen siunaavaan -messun.

Minna Sorvala

Kempeleen seurakunnan lähetystyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Minna Sorvala toteuttaa lauantaina lasten lähetyskanavan.

Utajärven kunta

Anne Sormunen

Utajärven kunnanjohtaja. Utajärven kunta on tarjonnut korvaamattoman tuen juhlien järjestelyille. Anne Sormunen on mukana lauantaina Reilusti liikkeelle! -ohjelmassa.