Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat 2018

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat järjestetään Utajärvellä 31.8.-2.9.2018.

Lähetysjuhlien keskeisinä kokoontumispaikkoina tulevat olemaan Utajärven jäähalli sekä sen viereinen liikunta- ja nuorisotalo. Lisäksi Utajärven kirkossa, seurakuntatalolla ja jäähallin lähellä olevalla koululla on juhliin liittyvää ohjelmaa.  Koululla järjestetään myös ruokailu. Kahvilat löytyvät jäähallin pihalta sekä liikunta- ja nuorisotalolta. Lisätietoa tapahtumapaikoista löytyy  Yhteystiedot ja tilat -välilehdeltä.

Juhlien teemana on Reilusti. Utajärven seurakunta on Reilun kaupan seurakunta ja Utajärven kunta on ensimmäinen Reilun kaupan kunta Suomessa. Alun perin seurakunnasta liikkeelle lähtenyt toiminta on rohkaissut monia muitakin paikallisia tahoja edistämään Reilua kauppaa ja tekemään omissa hankinnoissaan eettisiä valintoja. Lähetysjuhlien teema Reilusti viittaa myös muun muassa reiluuteen toisia ihmisiä kohtaan sekä jakamiseen ja tasa-arvoon.

Info juhlille tulijoille

• Ruokailu on järjestetty koulun ruokalassa. Ruokailua varten tarvitaan ruokalippu, jonka voi ostaa infopisteestä jäähallilta.
  • Kahvia on saatavana jäähallin pihalla olevasta pihakahvilasta sekä nuoriso- ja liikuntatalossa olevasta lähetyskahvilasta. Kahviloissa voi asioida infopisteestä ostettavilla kahvilipuilla tai tasarahalla.
  • Infopisteessä ruoka- ja kahvilippuja voi ostaa käteisellä. Varaathan mukaasi sopivan summan käteistä, kiitos!
  • Pankkiautomaatti sijaitsee Osuuspankin yhteydessä Utajärven kirkonkylällä n. 600 m juhlapaikalta (os. Vanhatie 35).
  • Apteekki (os. Vanhatie 35) on avoinna lauantaina klo 9-15.
  • Linja-autot voivat pysähtyä matkustajien poisjäännin ajaksi SEOn pihalla (os. Koulutie 3). Linja-autojen varsinainen pysäköintipaikka on Hyvinvointitalon pihalla (os. Kirkkotie 32).
  • Invapysäköinti on jäähallin vieressä olevan leipomon pihalla (os. Koulutie 5).
  • Liikenteenohjaajat opastavat ja antavat lisätietoa ajoneuvojen pysäköinnistä.
Lähestymiskartta