Kiitos kaikille lähetysjuhlille osallistuneille!

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia vietetään seuraavan kerran 6.-8.9.2019 Kannuksessa.

Sydämellinen kiitos kaikille kymmenille järjestöille, yhdistyksille, yrityksille ja sadoille vapaaehtoisille jotka olitte mukana järjestämässä Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia. Ilman teitä juhlien järjestäminen ei olisi ollut mahdollista. Erityiskiitos Utajärven kunnalle reilusta yhteistyöstä.

Info juhlille tulijoille

• Ruokailu on järjestetty koulun ruokalassa. Ruokailua varten tarvitaan ruokalippu, jonka voi ostaa infopisteestä jäähallilta.
  • Kahvia on saatavana jäähallin pihalla olevasta pihakahvilasta sekä nuoriso- ja liikuntatalossa olevasta lähetyskahvilasta. Kahviloissa voi asioida infopisteestä ostettavilla kahvilipuilla tai tasarahalla.
  • Infopisteessä ruoka- ja kahvilippuja voi ostaa käteisellä. Varaathan mukaasi sopivan summan käteistä, kiitos!
  • Pankkiautomaatti sijaitsee Osuuspankin yhteydessä Utajärven kirkonkylällä n. 600 m juhlapaikalta (os. Vanhatie 35).
  • Apteekki (os. Vanhatie 35) on avoinna lauantaina klo 9-15.
  • Linja-autot voivat pysähtyä matkustajien poisjäännin ajaksi SEOn pihalla (os. Koulutie 3). Linja-autojen varsinainen pysäköintipaikka on Hyvinvointitalon pihalla (os. Kirkkotie 32).
  • Invapysäköinti on jäähallin vieressä olevan leipomon pihalla (os. Koulutie 5).
  • Liikenteenohjaajat opastavat ja antavat lisätietoa ajoneuvojen pysäköinnistä.
Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri
91600 Utajärvi

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.