Seurakuntakerho

Seurakuntasali

Avoin seurakuntakerho kokoontuu joka toinen (pariton) keskiviikko. Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista tai vallan vanhoista asioista ja erityisesti iloitsemme kerholaisten omista ohjelmista ja puheenvuoroista. Joskus kutsumme kerhoon vierailijoita tai teemme itse vierailuja. Kerhokaudella on tehty perinteisesti kevät- ja syysretki, joita varten kerhossa kerätään kahviraha ja pidetään arpajaiset.

Vierailijana Päivi Hongisto kirjastosta ja ystäviä toimintakeskukselta. Tervetuloa!

Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Kerhosali

Iltaperhekerho

Tervetuloa koko perheellä, mummot, vaarit, kummit ja läheiset myös.

Muu kuin seurakunnan tila

Hartaus Hoivakoti Kirkkopuistossa

Muu kuin seurakunnan tila

Diakonian aamupuuro Kyöstin korvikkeessa

Diakonian aamupuuro on kaikille avoin kohtaamispaikka. Tarjolla on maksuton aamupala. Samassa yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville. Yhteistyössä Utajärven kunnan, K-market Meiramin, Utajärven Salen ja Omaleipurin kanssa.