Kauneimmat joululaulut Sangin koululla

Kauneimmat joululaulut Sangin koululla

Muu tila

Joulupuuroa tarjolla alkaen klo 13. Laulamme Kauneimmat joululaulut-vihkoista joululauluja. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Tervetuloa!

Kitaran kielillä -ilta kirkossa

Henrik Holmström, kitara. Henrik on 27-vuotias helsinkiläinen kitaristi. Henrik on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta ja opiskelee tällä hetkellä musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa.
Omien opettajiensa Petri Kumelan ja Otto Tolosen lisäksi Henrik on osallistunut useille mestarikursseille opettajinaan sekä kotimaisia että ulkomaisia huippukitaristeja. Konsertoinnin ohessa Henrik toimii kitaransoiton opettajana Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla.

Illan ohjelmassa on mm. J. S. Bachin, W. T. Matiegkan ja F. Chopinin teoksia. Tilaisuus alkaa klo 19.

Seurakuntasali

Ei kirkkokuoroharjoituksia!