Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Ke 27.3. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-talolla klo 12. Puhdepäivä srk-talon alakerrassa klo 9-12. Pääsiäisvaelluksen suunnittelu srk-talolla klo 13.30.

Isoskoulutus nuorten kerhotilassa klo 15.15. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 28.3. Lasten ja aikuisten kirkkohetki srk-talolla klo 10. Kirkkohetken jälkeen perhekerho kerhotilassa.

Kirkkoneuvoston kokous srk-talon kokoushuoneessa klo 17.

Pe 29.3. Diakonian aamupuuro Hyvinvointitalolla Kyöstin korvikkeessa klo 9-10.  Aamupuuron yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville.

Niska-Ahmaksen seurakuntakerho Kyllikki ja Martti Häikiöllä klo 12, os. Lähtevänojantie 11. Kevätretken suunnittelua.

Yhteinen keittiö Hyvinvointitalolla Kyöstin korvikkeessa klo 18. Valmistetaan eritrealaista ruokaa.

Su 31.3. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 18, huom! aika. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön käytettäväksi Senegalissa kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen Herättäjä-Yhdustyksen kautta.

Ke 3.4. Perhekerho kerhotilassa klo 10. Huom! päivä. Kerho poikkeuksellisesti keskiviikkona valokuvauksen vuoksi. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 4.4. ”Helmitaulusta älytauluun” – Suomen koululaitoksen historiaa mm. kuvin, kertomuksin ja lauluin srk-talolla klo 18. Mukana kirkkokuoro. Ohjelmassa myös kahvitarjoilu, arvontaa, narunvetoa ja huutokauppa. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Pe 5.4. Kyläilta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Juorkunan Havulassa klo 18. Yhteislaulua, Yv-info, arvontaa, huutokauppa sekä kahvitarjoilu. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.
Su 7.4. Messu kirkossa klo 10. Liturgia Pekka Kyllönen, saarna Matti Nuorala. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Vietämme samalla Herättäjän kirkkopyhää. Messun jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.

Tiedotus: Rovastikunnan lähetyspyhä Limingassa 31.3. alkaen messulla Limingan kirkossa klo 10. Messun jälkeen lounas ja päiväjuhla srk-talolla.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kuollut: Katri Murtovaara s. Mäkäräinen, 85 v., Alli Linnea Pirilä s. Poutiainen, 90 v.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Pe 29.3. Ompeluseurat Hanna ja Antti Vääräniemellä klo 18.30.

La 30.3. Nuorten iltakylä klo 19.

Su 31.3. Seurat ry:llä klo 13.

Su 7.4. Seurat ry:llä klo 17.