Niskan kyläyhdistys ja Ahmaksen kyläseura Utajärven seurakunnan vuoden 2018 vapaaehtoisia

Utajärven seurakunnassa valittiin jo 14. kerran vuoden vapaaehtoinen. Valinta tehdään aina 2. helmikuuta teemalla "toinen toista – auttaen ja tukien". Tunnustuksen myötä halutaan nostaa esille kaikkien vapaaehtoisten tekemän työn merkitystä.
Tänä vuonna vuoden vapaaehtoisiksi valittiin Niskan ja Ahmaksen kylien talkoolaiset. He ovat pitäneet huolta kotikylänsä hautausmaasta osallistumalla kunnossapitoon ja ulkoalueiden hoitoon. Kyläseurat ovat myös kantaneet vastuuta kyläkirkoista, joita on vuosittain pidetty Ahmaksen kalevalaisessa perinnekylässä. Kyläkirkko luonnon keskellä, hyvin hoidetussa perinnemiljöössä, on monella tavalla kaunis ja voimaannuttava tilaisuus. Vuosien varrella myös kylätalolla on järjestetty tilaisuuksia Yhteisvastuukeräyksen ja lähetyksen hyväksi mm. Kauneimpien joululaulujen merkeissä. Ilman kyläläisten aktiivista talkootyötä tällaisia tilaisuuksia valmisteluineen ja tarjoiluineen olisi vaikea järjestää.

Lämpimät kiitokset ja onnittelut vuoden vapaaehtoisille!

Rippikoulupäivä 4.2.2018

26.1.2018 15.23

Yhteisvastuun logo

Päivä alkaa klo 10 kirkossa messulla, joka käynnistää yhteisvastuukeräyksen. Messun jälkeen siirrytään seurakuntatalolle, jossa on lounas ja yhteisvastuun aloitusinfo.

Rippikoululaiset osallistuvat infon jälkeen yhteisvastuukeräykseen kirkonkylän alueella. Pukeudu sään mukaan! Päivä päättyy yhteiseen palautetilanteeseen, viimeistään klo 16.

Rippikoululaisille tarjotaan lämmin ruoka päivän aikana. Päivä on pakollinen kaikille, mutta jos sairastut, ilmoitathan siitä Minnalle välittömästi.

Tarvitset mukaasi:

Merkkivihkon

Ulkovaatteet säänmukaan

kengät joilla tarkenet kävellä

Ehtoollisesta

Rippikoululaisella on mahdollisuus osallistua messussa ehtoolliselle yhdessä rippikoulun opettajien kanssa. Ehtoolliselle osallistuminen ei ole pakollista, ja alttarille saa tulla myös siunattavaksi.

Yhteystiedot:

Minna Virtanen, nuoriostyönohjaaja