Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Partiolaisia maastossa Partiotyttö perkaa kalaa
    Utajärvi -merkki

Partiotoimintaa Utajärvellä

Partiolippukunta
    Suomuuraimet ja Sutipurikat ry
    Utajärvi

Poikani, älä unohda sitä, mitä opetan, pidä kaikki käskyni mielessäsi, sillä ne kartuttavat päiviesi määrää, antavat sinulle elinvuosia ja menestystä. Älä unohda laupeutta, älä uskollisuutta - kiedo ne kaulaasi, kirjoita sydämesi tauluun, niin saat rakkautta ja kiitosta sekä Jumalalta että ihmisiltä. Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, Hän viitoittaa sinulle oikean tien.
    (Psalmi 3:1-6)

Partiolippukunta Suomuuraimet ja Sutipurikat viettää hiljaiseloa, eikä säännöllistä toimintaa tällähetkellä ole vetäjien puutteen vuoksi. Jos olet kiinnostunut partiotoiminnan ohjaamisesta, voit olla yhteydessä lippukunnan hallituksen jäseniin (yhteystiedot alla) tai seurakunnan nuorisotyönohjaajaan p. 040 5718 026 joka toimii partion yhteyshenkilönä.

YLEISTÄ PARTIOTOIMINNASTA

Suomuuraimet ja Sutipurikat ry. on vireä partiolippukunta, joka tarjoaa mielekästä tekemistä eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Toiminta pohjautuu partio-ohjelmaan. Toiminnassa jakaannutaan ikäryhmittäin "laumoihin ja vartioihin". Laumoissa kokoontuvat Sudenpennut, eli 7-10 vuotiaat lapset. Vartioikäiset ovat yli kymmenenvuotiaita. Vaeltajiksi kutsutaan n. 14 vuotiaasta eteenpäin. Partion ideana on "tekemällä oppiminen". Retkimuonaa trangialla Erilaisten harjoitusten avulla opetellaan esim. erä- ja ensiaputaitoja. Toimintaan kuuluvat myös pelit ja leikit. Partiolaisen tunnuksena onkin: "Ole valmis".

Partiotoiminta rakentuu partioihanteiden pohjalle. Toiminnassa arvokkaan pidetään mm. toisen ihmisen hyväksymistä, auttamista ja palvelemista. Myös ev.lut. kirkon tunnustukseen pohjautuvalla kristillisellä kasvatuksella ja esim. luonnonsuojelulla on oma sijansa partio-ohjelmassa.

Partiolaisen ihanteena on:

Kehittää itseään ihmisenä
    Kunnioittaa toista ihmistä
    Leirillä harjoitellaan ensiapua Auttaa ja palvella muita
    Tuntea vastuunsa ja velvollisuutensa
    Rakastaa ja suojella luontoa
    Olla Uskollinen ja luotettava
    Etsiä elämän totuutta

Parhaimmillaan partio on koko perheen harrastus, vanhemmat ja eri-ikäiset sisarukset voivat myös
    osallistua leirien ja retkien toteutukseen eri tavoin.

Vetäjäksi partioon?
    (27.08.2015)

Partiotoiminnan vetämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Petri Seppälään p.0400 182 587 tai Mervi Koukkariin p.050 5027 891.