JEESUS, PARANTAJAMME

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti oman seurakunnan kirkkomusiikkityölle. Vietämme samalla Utajärven kirkkokuoron 90-vuotisjuhlapäivää. Messun jälkeen seurakuntatalolla ruokailu ja kirkkokuoron 90-vuotisjuhla.

TOTUUS JA HARHA

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen. (Kirkkokäsikirjasta)

Kyläkirkko Naamankylän kylätalolla

Sanajumalanpalvelus Naamankylän kylätalo Mäntyrinteellä.

USKOLLISUUS JUMALAN LAHJOJEN HOITAMISESSA

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä. (Kirkkokäsikirjasta)