Konfirmaatiomessu kirkossa

su 17.6. kello 14.00

Konfirmaatiomessu kirkossa Kirkko

Luomakunnan sunnuntai

VASTUU LUOMAKUNNASTA

Jumala on sanallaan luonut kaiken olevaisen ja ylläpitää sitä. Hän on antanut ihmiselle vastuun luomakunnan huolenpidosta. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Avustajina nuorisotyönohjaaja Minna Virtanen, diakoniatyöntekijä Heidi Laitinen ja isoset (Joona Hongisto, kitara). Virret: 811, synnintunnustus 712, 135, 462, 571:1-, 971, 236, 581. Kolehti oman seurakunnan rippikoulutyöhön.


Katso myös

su 22.7. klo 10.00

Kirkko

Messu kirkossa

9. sunnuntai helluntaista

TOTUUS JA HARHA

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen. (Kirkkokäsikirjasta)
su 22.7. klo 13.00

Muu tila

Kyläkirkko Naamankylän kylätalolla

Sanajumalanpalvelus Naamankylän kylätalo Mäntyrinteellä.
su 29.7. klo 10.00

Kirkko

Messu kirkossa

10. sunnuntai helluntaista

USKOLLISUUS JUMALAN LAHJOJEN HOITAMISESSA

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä. (Kirkkokäsikirjasta)