Rukoussunnuntai, 5. sunnuntai pääsiäisestä

Toimittaa Heikki Nissinen, kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Vietämme samalla rippikoulun opetuspäivää, joka jatkuu messun jälkeen srk-talolla. Infotilaisuus rippikoululaisten vanhemmille ja huoltajille srk-talolla klo 14.30.

3. sunnuntai pääsiäisestä (Jubilate)

JUMALAN KANSAN KOTI-IKÄVÄ

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat "ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee" (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurakuntasali