Laulan- kuorokonsertti srk-talolla klo 15

Laulan- kuorokonsertti srk-talolla klo 15 Seurakuntasali

Tervetuloa keväiseen konserttiin, jossa Tuiran seurakunnan kuoro D'amen esiintyy ennen matkaansa Vilnaan. Kuoroa johtaa kanttori Tommi Hekkala. Pianistina toimii Jere Tulirinta.

D'amen on konsertoinut laulukauden 2017-2018 aikana useilla paikkakunnilla ja valmistautunut näin esiintymismatkaansa varten. Konsertissa kuullaan monipuolisesti suomalaista ja ulkomaista, hengellistä ja isänmaallista unohtamatta kansanlauluja.
Vapaa pääsy! Vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

D'amen on perustettu 1978 Oulussa Tuiran seurakunnan kuoroksi. Kuoro on ollut koko toimintansa ajan aktiivinen ja vireä. Kuoron päätehtävä on avustaa messuissa Tuiran seurakunnassa sekä konsertoida Oulussa ja lähiseuduilla.
Säännöllisesti toteutettavat esiintymismatkat ulkomaille pitävät kuoron elinvoimaisena ja ne motivoivat kuorolaisia. Matkoilla eri kaupunkeihin D'amen tutustuu myös paikalliseen kulttuuriin, musiikkielämään sekä historiaan. Kuoro on tehnyt lukuisia esiintymismatkoja eri puolille Eurooppaa, viimeisimpinä Sorrento 2007, Berliini 2010, Riika 2012, Hampuri 2014, Räpinan ystävyysseurakunta Virossa 2015 ja Krakova 2016.
D'amen valmistautuu seuraavaan, toukokuussa tehtävään Vilnan matkaan, konsertoimalla Pohjois-Pohjanmaalla muutamissa seurakunnissa. Utajärven konsertti on yksi niistä. Laulan -konsertin ohjelmisto on sekoitus uutta ja vanhaa, suomalaista ja ulkomaista, tyylejä modernista spirituaalien ja jazz-sävyjen kautta perinteiseen kuoromusiikkiin.
D'amen on johtajansa Tommi Hekkalan johdolla kehittynyt varsin tasokkaaksi 35-jäseniseksi kuoroksi tavoitteellisen ja pitkäjänteisen työn tuloksena. Hekkala on johtanut tätä kuoroa vuodesta 2009 lähtien. Hän on opiskellut kirkkomusiikkia Oulun Konservatoriossa ja Oulun Ammattikorkeakoulussa. Tuiran seurakunnan kanttorina hän on toiminut vuodesta 2003 lähtien.
Kuoroa johtaa Tommi Hekkala, säestykset Jere Tulirinta.

Partiokolo

"Puhdepäivä"

Kahvipussikorien ja käsitöiden valmistusta yhteisvastuun ja lähetystyön hyväksi.

Seurakuntasali

Seurakuntakerho