Yhteisvastuu

Yhteisvastuukeräys on kirkon suurkeräys, ns. lähimmäisenrakkauden kansanliike. Se toteutetaan helmi-toukokuussa haavoittuvassa asemassa olevien auttamiseksi Suomessa ja ulkomailla. Keräyskohteet vaihtuvat vuosittain ja keräystuotosta 60 % menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

Voit osallistua keräykseen tulemalla lipas- tai listakerääjäksi tai tulemalla talkoolaiseksi yhteisvastuutapahtumiin.

Vuoden 2018 yhteisvastuukeräys torjuu nälkää ja köyhyyttä Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoa vuoden 2018 yhteisvastuukeräyksestä.

Vapaaehtoistyo.fi

Vapaaehtoistyö.fi –sivustolla  voi ilmoittautua suoraan kiinnostaviin vapaaehtoistehtäviin seurakunnassa tai rekisteröityä ja ehdottaa jotain muuta tehtävää. Työntekijä on vapaaehtoisen tukena ja perehdyttää tehtävään. Valitsi sivulta kohta "kuinka voin auttaa" ja kirjoita tekstikenttään  "Utajärvi" niin saat näkyviin kartalle kaikki alueen vapaaehtoistehtävät.

Jumalanpalvelusryhmät

Haluatko mukaan toteuttamaan kotiseurakuntasi jumalanpalveluksia? Jumalanpalvelusryhmät kokoontuvat muutaman kerran vuodessa totetuttamaan jumalanpalvelusta. Jos olet kiinnostunut ryhmien toiminnasta, voit olla yhteydessä seurakunnan kanttoriin.