Utajärven kirkkokuoro

Kuorolaulu on monin eri tavoin hyvää tekevä harrastus. Se on keino ylläpitää musiikillista ja sosiaalista elämää. Kuorossa laulamisella on tutkitusti myönteisiä terveysvaikutuksia. Kuoroharrastus on myös vapaaehtoistyötä parhaimmillaan. Kirkkokuoro osallistuu vuosittain useisiin jumalanpalveluksiin ja musiikkitilaisuuksiin ja näin rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelus- ja musiikkielämää.

Utajärven kirkkokuorossa on tällä hetkellä toistakymmentä naislaulajaa. Tämän lisäksi kirkkokuoron entiset mieslaulajat avustavat tarvittaessa eri tilaisuuksissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita kuoroon. Aluksi voi tulla vaikka seuraamaan ja kuuntelemaan harjoituksia. Nuotinlukutaitoakaan ei välttämättä vaadita.

Utajärven kirkkokuoro viettää tänä vuonna 90- vuotisjuhlavuotta. Kuoron varsinaista juhlapäivää vietetään sunnuntaina 19.8.2018. Juhlapäivä alkaa messulla kirkossa klo 10. Tämän jälkeen on ruokailu ja päiväjuhla seurakuntatalolla. Juhlapäivään ovat kaikki tervetulleita!

Utajärven kirkkokuoro pitkäperjantaina 2017.