Anna-Riitta ja Oskari Holmström

Eläkkeellä olevat opettaja Anna-Riitta Holmström ja pastori Oskari Holmsröm ovat pitkän työuransa aikana toimineet Sleyn ja Suomen Lähetysseuran lähetteinä mm. maasaityössä Keniassa ja Tansaniassa. Lähetysjuhlilla he ovat Herättäjä-Yhdistyksen edustajina.

Anna-Riitta ja Oskari Holmtröm aloittivat työuransa Ruotsissa, jossa he työskentelivät 5,5 vuotta. Oskari toimi pappina ja Anna-Riitta opettajana. Suomessa he ovat työskennelleet Iissä sekä Pudasjärvellä.

Vuonna 1991 Holmströmit lähtivät lähetystyöhön Papua-Uusi-Guineaan, jossa he työskentelivät 6 vuotta. Lähetyskentältä  Pudasjärvelle palattuaan Oskari Holmström toimi Pudasjärven seurakunnan kirkkoherrana vuosina 1997-2012 ja Anna-Riitta Holmström toimi opettajana.

Anna-Riitta teki lähetystyötä vuoden Kambodzhassa 2000. Holmströmit lähtivät vuonna 2002 Keniaan maasaityöhön. Keniassa vierähti 4 vuotta, jonka jälkeen he palasivat takaisin Pudasjärvelle. Vuonna 2010 Holmströmit lähtivät vielä kerran maasaityöhön, tällä kertaa Tansaniaan Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Suomeen he palasivat 2017.