Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat 2018

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat järjestetään Utajärvellä 31.8.-2.9.2018.

Lähetysjuhlien keskeisinä kokoontumispaikkoina tulevat olemaan Utajärven jäähalli sekä sen viereinen liikunta- ja nuorisotalo. Lisäksi Utajärven kirkossa, seurakuntatalolla ja jäähallin lähellä olevalla koululla on juhliin liittyvää ohjelmaa.  Koululla järjestetään myös ruokailu. Kahvilat löytyvät jäähallin pihalta sekä liikunta- ja nuorisotalolta. Lisätietoa tapahtumapaikoista löytyy  Yhteystiedot ja tilat -välilehdeltä.

Juhlien teemana on Reilusti. Utajärven seurakunta on Reilun kaupan seurakunta ja Utajärven kunta on ensimmäinen Reilun kaupan kunta Suomessa. Alun perin seurakunnasta liikkeelle lähtenyt toiminta on rohkaissut monia muitakin paikallisia tahoja edistämään Reilua kauppaa ja tekemään omissa hankinnoissaan eettisiä valintoja. Lähetysjuhlien teema Reilusti viittaa myös muun muassa reiluuteen toisia ihmisiä kohtaan sekä jakamiseen ja tasa-arvoon.

Lähestymiskartta